5 essentiële elementen voor Laserontharing

Er bestaan verscheidene laserbehandelingen nodig voor een langdurige ontharing. Haren geraken gemaakt in een haarzakjes en deze zakjes doorlopen ons cyclus betreffende drie fasen.

Daar kunnen verder reeks factoren meespelen bijvoorbeeld: medicijngebruik, hormonale veranderingen in dit menselijk lijf of overmatige branderigheid tot nieuwe hoofdharen ontwerpen. Dit reeks behandelingen mogen daarom variëren. 

Wilt u meer weten? Neem aanraking met ons op wegens het uitstippelen met een consult teneinde te weten te aankomen hoe effectief laser ontharing vanwege de donkere huid wel niet kan zijn. 

Als jouw last hebt met overmatige beharing ofwel haar op plekken daar waar jouw het liever niet hebt, vervolgens kun je permanente ontharing overdenken. Voor permanente ontharing wordt laserbehandeling toegepast. Op die website bekijk jouw aan een opties. Permanent ontharen met laser

Jasmine Laser Clinics in Amsterdam is dé andere high end specialistische clinic voor 100% pijnloos ontharen. We werken met een Soprano Ice laser, een meest innovatieve lasertechniek op dit gebied met definitief ontharen.

Komt u niet uit ofwel heeft u dan ook aanvullende informatie benodigd? Neem dan rustig aanraking met ons op. Wij verder helpen u dan ook graag.

Uit de laser komt ons krachtige gebundelde laserstraal welke via dit pigment geleid is tot het haarzakje waar welke energie met de laser omgezet is in warmte waardoor dit haarzakje vernietigd wordt en daar nauwelijks nieuw hoofdhaar mag groeien.

Bent u overtuigd het definitieve ontharing iets wegens u dan ook kan zijn, neem vervolgens aanraking betreffende het op vanwege dit vervaardigen met ons afspraakje.

De geconcentreerde en zuivere laserstraal is omgezet in warmte. Een donker gepigmenteerde hoofdharen absorberen een laserstraal waardoor een haarwortels gespleten raken, buiten de omliggende huid te beschadigen.

Een IPL-systemen zijn allen ontwikkeld na een laser en bestaan in het bijzonder populair mede een heel wat lagere aanschafprijs en vanwege de mogelijkheid te variëren met golflengten, zodat tevens haarvaatjes en pigmentvlekken mogen worden behandeld.

Ingeval u een IPL treatment komt adviseren we u aan om minimaal 8 weken wegens een behandeling het gebied ook niet verdere te waxen of epileren, een mogelijkheid bestaat vervolgens immers dat u de wortel eruit haalt en het haarzakje gedurende een IPL behandeling ook niet bereikt kan worden. Vaak bestaan er ongeveer 8 behandelingen nodig, die worden uitgevoerd met tussenpozen met 2 to 6 weken.

Laserbehandelingen en IPL worden almaar vaker aangeboden tegen stuntprijzen, dit omdat de apparatuur aldoor goedkoper is en daar daardoor meer en meer praktijken bijkomen. We adviseren u dan ook desalniettemin wel met om te kiezen een praktijk met oefening en meer informatie u goed te laten voorlichten vantevoren, dit daar bij foutief behandeling aangaande een laser- en de IPL hardware meer informatie brandwonden en overige klachten mogen opkomen.

Een behandeling is ook niet geheel pijnloos, maar de gevoeligheid verschilt ieder persoon en kan zijn afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld is. De LightSheer desire diode laser bezit daarom ons koelsysteem het dit prikkelend gevoel tijdens de treatment reduceert.

Kosten: €600 Fotos

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 essentiële elementen voor Laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar